Cliënten van Sandra, Psycholoog Rotterdam vertellen

Een aantal cliënten schreven een stukje over hun ervaringen bij Psycholoog Rotterdam, Sandra van Scheijndel:

3/5

“Ik heb steeds uitgekeken naar de persoonlijke gesprekken die wij hadden, ondanks dat ze soms lastig voor me waren. Het praten over en uiten van gevoelens vind ik moeilijk. Door onze gesprekken lukt het me steeds beter, en daardoor is de relatie met mijn vriendin ook verbeterd. Jij hebt mij de aanzet gegeven om mijn leven anders in te richten.”

5/5

“Jouw gesprekken zijn praktisch en realistisch met een vleugje humor, waardoor ik weer teruggebracht word tot de kern, mijn kern!”

4/5

“Sandra is praktisch, gericht op het hier en nu, en heeft bijzondere humor waarmee ze reflecteert. Ze is scherp en gedreven, maar ze laat jou steeds de keus of het vrijblijvend is. Ik heb al heel veel aan haar gehad.”

3/5

“Door onze gesprekken krijg ik mijn hoofd weer op orde. Daardoor ontstaat weer ruimte voor nieuwe energie, dat merk ik elke keer.”

4/5

“Mijn gesprekken met Sandra waren in het begin erg confronterend voor mij. Maar door haar open benadering heb je naderhand niet het gevoel dat je in therapie bent geweest, maar bij een vriendin op bezoek. Door de laagdrempelige aanpak en soms een flinke dosis humor weet ze je vaak wel te raken of een boodschap mee te geven.”

5/5

“Iedereen maakt moeilijke tijden mee in zijn leven, dus ook ik. Janneke heeft mij geholpen om alles op een rijtje te zetten. Ze heeft mij praktische tips gegeven, waardoor ik de toekomst weer positief tegemoet zie, en weer volle kracht vooruit kan gaan”.

4/5

“Ik kwam bij Janneke terecht omdat ik vastliep in mijn persoonlijke leven. Ik kon maar moeilijk van dingen genieten, wat een naar gevoel is dat. Al vanaf het eerste gesprek werd er praktisch meegedacht. Geen diepgravende analyse maar concrete plannen maken om weer op gang te komen. En dat is gelukt. Na een klein aantal sessies gaat het al stukken beter met me.”

Heb je nog vragen of wil je weten of ik je helpen kan? Bel gerust voor een afspraak of stuur een email.