Klacht over Psycholoog Rotterdam?

Mijn praktijk is aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen. Dat betekent dat ik werk volgens een vastgelegde beroepscode. De basis daarvan is eerlijkheid, openheid en vertrouwen. Nu kan het, ondanks mijn zorgvuldigheid, toch zijn dat je een klacht hebt over mijn praktijk of de behandeling. Je kunt dat altijd met me bespreken. Mochten we er niet uitkomen, dan kun je bij het NIP terecht.

Mijn lidmaatschapsnummer is: 134430

De procedure

Je hebt je klacht met mij besproken en hebt daarna toch geen tevreden gevoel. Dan kun je je klacht indienen bij het College van Toezicht van het NIP. Maar misschien wil je eerst wat meer informatie over de klachtenregeling. Of een toelichting op de beroepscode van het NIP.

Kijk op www.psynip.nl onder het menu kopje “Publieksinformatie” en subkopje “Klacht over psycholoog?”. Of neem contact op met Rosalinde Visser, zij is binnen het NIP verantwoordelijk voor beroepsethiek. Zij is telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 13.00 uur op nummer (020) 410 6222.

Heb je nog vragen? Bel of stuur even een mailtje naar praktijk Psycholoog Rotterdam ter attentie van Sandra van Scheijndel.